Dagen jag förstod att jag hade 1 000+ systrar

GreatBeing blogg: Dagen jag förstod att jag hade 1 000+ systrar

Det är så många kvinnor som delar samma idéer, längtan och vision. Vad håller oss tillbaka från att ta kontakt med varandra och sätta våra drömmar i verket?
 
Varför drar vi oss för att ta steget ut, berätta och fråga? Vad är det som gör att vi är rädda för att engagera oss? 
 
Kan vi bryta oss ur det? Ja, absolut!
 
Det är dags att vi lägger våra rädslor på hyllan. Att vi slutar med jämförande och konkurrens. Ingen av oss mår bra av det, och vi är så medvetna om det. 
 
Det enda som hindrar oss från att göra saker annorlunda, möta varandra på ett nytt sätt, är att vi inte riktigt vet hur. Vi är så vana med det som har gällt, under lång tid. Kan vi bryta oss ur, och hur gör man i så fall?
 
Börja i det lilla. Lyssna och dela med dina närmaste. Prata om det som rör sig inuti, och släpp för en stund allt runt omkring. Om det inte finns ett sammanhang där du hittar det du söker, starta det själv!
 
Vi behöver fler kvinnliga föregångare, som vågar ställa sig ”på scenen”. Du kan mycket väl vara en av dem. Vi har alla en intressant historia att berätta, erfarenheter att dela. När den dagen kommer, finns inga misslyckanden, bara ånger över det man aldrig gjorde…
 
Underskatta inte ditt värde, hur mycket du behövs. Du kan omöjligt överdriva din betydelse och din gåva till världen. Hur mycket du än tar i. Jag vet det, för du är kvinna.
 
Om vi stöttar varandra, kan vi gå hur långt som helst. Jag är beredd att stötta dig, och välkomnar dig att våga vara HELA du.

/Susanne

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln