Gratis e-kurs - Fixa meditationen

Blogginlägg GreatBeing: Gratis e-kurs - Fixa meditationen

Kanske vill du börja meditera, men fastnar av olika skäl? Är det svårt att hitta tiden, svårt att slappna av, svårt att fokusera? Kanske handlar det mest om att vanan saknas? Och att det ofta finns en idé om hur det "ska vara". Då blir det genast svårare.

Känner du igen dig? Då är vår gratis e-kurs perfekt för dig! Den här kortkursen vill uppmuntra dig till att försöka, och stötta dig så att du inte ger upp.

E-kursen Fixa meditationen - vägen till en rofylld vardag, ger dig enkla tips för att komma igång. Till din hjälp finns också två guidade vägledningar, som du även har möjlighet att ladda ner. Här kan du läsa mer om kursen.

Lycka till!
/Susanne
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln