E-kursen för dig som vill bli tagen på orden!

Nu släpper vi e-kursen Bemästra kommunikationen - för dig som vill bli tagen på orden! Boka din kurs nu, så är du redo när orden behövs.

Föreställ dig att du vet hur du kan uttrycka dig utan att hamna i konflikt, och att andra lyssnar på dig. Det bekymrar dig inte att du ibland hamnar i obekväma situationer, för du kan hantera det mesta. Din tro på dig själv och din förmåga är förankrad i trygghet och självkänsla. Du vet vad du står för och bemästrar att kommunicera det.

Med hjälp av e-kursen Bemästra kommunikationen får du tillgång till verktyg som gör att du vågar uttrycka det du vill. Du kan göra obehagliga konfrontationer till hanterbara situationer - och respekteras för det.

Här kan du läsa mer om e-kursen som hjälper dig att göra dig tydligare, både för dig själv och för andra. Boka direkt? Det gör du här! 

PST! Nu kan du även köpa presentkort på valfri e-kurs i vår e-shop

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln