Presentkortet som säger: Jag tycker om dig!

Bästa kompisen, mamma, syrran, maken, personalen eller kanske du själv? När du ger en valfri e-kurs från oss i gåva, skänker du mottagaren något som hen kommer att ha nytta och glädje av under hela livet. Vi brukar säga att våra e-kurser är investeringar i välmående. Därför är ett presentkort från GreatBeing ett perfekt sätt att säga: Jag tycker om dig! 

Klicka in i vår e-butik och beställ dina presentkort redan i dag. Eller tipsa dina nära och kära om att du önskar dig en kurs i julklapp eller present.

Det är enkelt att beställa. Varje presentkort kostar 495 kr, värdet av en e-kurs. Du kan beställa så många presentkort du vill och betalar säkert med Payson. Presentkorten och information kommer via e-post!

Mottagaren får sedan själv välja vilken av GreatBeings e-kurser hen vill gå, alla boostar! GreaBeings e-kurser ger konkreta tips och verktyg som stärker självkänslan - så att du vågar vara HELA du!

En riktigt god jul!
Susanne

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln