Ny e-kurs: Vägen till frihet

Tänk dig känslan av frihet, när du inte längre är beroende av vad andra tycker och tänker om dig, vem du är och vad du gör. När du inte längre känner något behov av att försvara dig, därför att du är ok med att alla har olika åsikter, och du vet vad du vill och vem du är.

Det handlar inte om att tappa taget, utan att våga packa upp din emotionella ryggsäck för att bättre förstå och bli vän med din historia. Först då kan du välja att släppa taget om din inre programmering och välkomna något nytt.

Något du längtar efter? Då har du hittat rätt!

I dag släpper vi vår nya e-kurs "Vägen till frihet - Släpp taget om det som begränsar dig". Den här 4-veckors kursen hjälper dig att göra dig tydlig för dig själv så att du kan byta mindset och släppa taget om allt som tynger ned dig i onödan. Istället kan du bygga självkänsla eftersom att du vet att du är ok i alla lägen. Du påverkas därmed mindre av din omgivning, och kan istället välja hur du vill förhålla dig till den.

Du är starkare och tryggare och kan möta livet och nya människor med tillförsikt. Du har lärt känna dig själv och dina föreställningar bättre och har alla förutsättningar för att leva ett liv i frihet.

Klicka in här och läs mer om hur du med hjälp av e-kursen Vägen till frihet, kan du lära dig att släppa taget och gå vidare. Vi visar dig vad som behövs och hur du gör. Lycka till!

//Susanne

Boka e-kursen här.

 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln