Ny e-kurs: Hitta dig själv

Hur låter det här:
"Hitta tryggheten inom dig själv och kliva av jakten på att duga."
Som en omöjlighet, en utopi?

Vad betyder det egentligen, att hitta sig själv? Det kan gå inflation i uttrycket och utan substans blir det bara tomma ord. Enkelt sagt innebär det att ha förmågan att skilja på vad du själv tycker, tänker och vill från vad andra tycker, tänker och vill. När du slutar göra saker för att duga inför andra, behaga andra och istället gör för din egen skull, då har du hittat tryggheten inom dig, ditt sanna jag.

Lätt som en plätt? Nej, det är ju inte det. Därför har vi släppt vår nya e-kurs, Hitta dig själv - Tryggheten finns inuti. Med hjälp av kursen lär du känna ditt inre och finner det som bär. Boka din plats* redan nu och kliv av jakten på att duga. Upplev självkärlek, trygghet och harmoni när du hittar hem till dig själv igen.

/Susanne

*Alla våra e-kurser kostar 495 kr inkl moms. Du betalar tryggt med Payson.
 

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln