Människan i Universum - Upptäck din oändliga kraft

Vi är på väg in i ett nytt paradigm där mycket av det som vi hittills har rättat oss efter och trott vara sant, börjar ifrågasättas. Bilden av ett Universum där allt hänger ihop som ett oändligt nätverk växer fram. Allt pekar på att människan har tillgång till en kraft som är större än vi någonsin har kunnat föreställa oss
 
I stället för att se på oss själva som en oviktigt och försumbar del av Universum, börjar vi långsamt förstå att vi är en pusselbit i ett sammanlänkat nätverk. Utan samtliga bitar kan inte pusslet vara komplett. Varje pusselbit – du och jag – är viktig och påverkar hela bilden.
 
2020 har varit ett utmanande år för oss på flera sätt, vi har skakats om ordentligt. Saker som vi tagit för givna och lagt vår trygghet i, har visat sig vara mindre säkra än vi trodde. Det har gjort att vi har börjat ifrågasätta mycket i vår tillvaro. 
 
Vi kan ibland känna oss vilsna och oroliga, ha svårt att hitta riktningen i livet och prioritera det som i grunden är viktigast för oss. Därför att vi har tappat kontakten med vår vårt ursprung. Vi känner en längtan efter djupare värden.
 
En efter en vaknar upp och inser att vi är mer än bara en fysisk person. Vi blir nyfikna på vårt eget högre jag, på själen. Andlighet är inte en kunskap, det är en individuell upplevelse, på ett helt personligt plan. Ingen guru, religion eller något annat vet vad som är just din väg, det vet bara du.
 
Vi har förlorat oss själva i yttre omständigheter. Det är dags att återvända hem till källan. Att kliva in i vår kraft och skapa den värld vi vill leva i. 
Det är nu vi kan göra det.

/Susanne

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln