Människan - mer än en fysisk varelse

Vi har ganska bra koll på våra fem sinnen och kroppens funktioner. Men kanske inte alltid lika bra koll på hur vi fungerar på ett icke-fysiskt plan? På de funktioner och möjligheter vi har, men kanske inte använder.
 
Forskning visar att vi som betraktare kan påverka resultatet i ett experiment. Varje given situation tycks innehålla ett otal möjliga utfall. Hur förmedlas vår intention till objektet om vi inte manipulerar det genom att t.ex. styra eller leda det fysiskt?
 
Intuition bortförklaras ibland som instinkt, men få tror på att det verkligen är så enkelt. Ingen kan ännu förklara varifrån tankarna kommer, var minne och medvetande finns. Inte heller hur det kommer sig att hjärtat ofta reagerar snabbare än hjärnan. Det går mer information från hjärtat till hjärnan, än tvärtom.
 
Hur kan vi förklara berättelser från dem som varit med om nära döden upplevelser, där de återger vad som sagts i ett rum längre bort? Eller hur en person som ger distanshealing till någon de aldrig träffat, kanske på andra sidan jorden, kan tala om hur omgivningen hos mottagaren ser ut, och vad hen är drabbad av?
 
Alla har hört talas om telepati, men få tror på att det fungerar. Ändå har de allra flesta varit med om att tänka på en viss person, och så hör hen av sig eller dyker plötsligt upp mitt framför näsan. På vilket sätt uppstod den kontakten från början?
 
Vårt medvetande sträcker sig långt bortom vår fysiska kropp, och vi har kontakt med allt som finns i det fält som förbinder allting. Fältet har olika benämning inom t.ex. filosofi, vetenskap, religion och kvantfysik, men orden beskriver samma fenomen och alla är överens om att det existerar. Vi omges av en kosmisk energi som påverkar oss, och som också vi kan påverka. 
 
Det pågår ett paradigmskifte inom alla områden – filosofi, medicin, politik, företagsvärlden, miljö, psykologi…
Vår syn på oss själva, vad och vem människan ÄR, håller på att drastiskt förändras. Vi kliver nu i vår storhet, vår kraft. Men vi gör det med ödmjukhet och ansvarskänsla, för vårt eget bästa såväl som helhetens.
 
Är du nyfiken på allt som finns bortom det vi kan se och ta på? Missa inte vår nya kurs!
 
/Susanne
Kurs: Människan i Universum – Upptäck din oändliga kraft

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln