5 sätt för bättre kontakt med din inre vägledning

Blogginlägg från GreatBeing: 5 sätt att få bättre kontakt med din inre vägledning

För att kunna balansera genom livet så smärtfritt som möjligt, är det viktigt att kunna följa sin inre vägledning. När vi är och gör sådant som inte stämmer med vårt inre, kommer vi att stöta på patrull. Inne i dig finns något – du kan kalla det källan, din essens, själen eller vad som passar dig bäst. Detta något vet ditt syfte och har därför svaren på dina frågor.
 
Det finns olika sätt att komma i kontakt med denna källa.
Här följer några:

  1. Meditera. Ta en stund varje dag och sitt ner i 5 - 10 minuter. Känner du att frustrationen kommer, så sluta och kör igen nästa dag. Så småningom kommer du och den rastlösa kroppen att falla till ro. Behöver du hjälp att komma igång med meditation så kolla in vår gratiskurs Fixa meditationen.
  2. Promenera. Att komma ut och bryta av det du håller på med, ger dig en chans att komma i en annan stämning. Det tillsammans med rörelse gör att du öppnar dig för nya intryck, även inifrån.
  3. Gå ut i naturen. Du vet säkert att allt är vibrationer, energi. Trädens vibration stämmer väl överens med människans. När vi är bland träd så blir vi automatisk balanserade. Eftersom vi ’tonar in’ oss på den vibration som vi omges av, blir vi positivt påverkade av naturen.
  4. Rensa där du är. Av samma anledning som ovan, är det lika viktigt att se vilka vibrationer som omger dig i din vardag. Rensa bort skräp, avsluta det du håller på med, undvik personer som gör dig matt och orkeslös.
  5. Lyft dig själv. Den största anledningen till att vi inte hör vår inre vägledning, är att rösten i huvudet är så högljudd. Vi är många gånger upptagna av att prestera, kritisera och döma oss själva, jämföra och försöka vara bra nog. När vi gör det, slår vi samtidigt dövörat till för den inre rösten. Den håller nämligen aldrig med om sådant. Ju mera du kan peppa dig själv, desto närmare ditt inre kommer du. Om du tycker det är svårt att gilla dig själv, fråga ditt hjärta: Är jag ok? Det svaret som kommer direkt, är det du ska lyssna på.

 
Låt det vara kaos där ute, friden finns inne i dig. När du har hittat den, kan du lättare trassla upp vad som än finns där ute. Det på ett sätt som stämmer med dig, vilket gör att du känner dig nöjd och tillfreds med tillvaron.
 
/Susanne
Fixa meditationen

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln