Sluta jaga kärleken och börja attrahera den

Blogginlägg från GreatBeing: Sluta jaga kärleken och börja attrahera den
10 ovärderliga tips
 1. Släpp alla tankar på vem, vad, hur, när. Lägg istället fokus hos dig själv. Ställ dig dessa frågor, och ge dig inte förrän du har svaren. Utan dem är risken stor att relationen inte håller.
  * Vem vill jag själv vara i min relation?
  * Vilka värderingar är viktigast?
  * Vad vill jag ge?
  * Vad gör mig glad?
  * Behöver jag förändra mig själv eller något i min tillvaro för att        relationen ska kunna bli det jag drömmer om?
  * Vad är den verkliga grunden till att jag vill vara i en relation?
 2. Byt ut tankar mot känslor. Att tänka rätt är viktigt, men känslorna är ännu viktigare. Det är känslorna som styr, och som skapar de fina bilder som behövs vid attraktion. Ta fram de bästa genom frågan: Hur vill jag känna mig i min relation? Stoppa inte för något, go crazy!
 3. Dagdröm och fantisera. Hjärnan kan inte skilja på fantasi och verklighet. Den kan inte heller skilja på då, nu och sedan. Det som uppfyller dig – även känslomässigt – kopplar hjärnan till verklighet, här och nu. Dra nytta av det. Se för dig hur ni är tillsammans, vad ni gör, allt ni delar, skrattar tillsammans, vidrör varandra, pratar vänligt och kärleksfullt. Allt som är viktigt för dig.
 4. Sluta leta. Att leta är samma sak som att hela tiden tala om att du inte har den, vilket sänker dig på alla sätt och attraherar åt fel håll.
 5. Le. Ta för vana att le mot andra människor, alla människor. När du ler skapas en särskild kemi i kroppen, som inte bara gör att du mår bra. Den får dig att stråla inifrån och ut. Bästa magneten!
 6. Se möjligheter i stället för problem. Ja, det är bra här också. En positiv inställning är alltid trevligare för oss själva och för alla runt oss. Den ökar också din kreativitet som öppnar nya möjligheter till möten som du kanske annars hade missat.
 7. Ta kontakt med ditt hjärta. Meditera eller bara blunda och andas in i ditt hjärta. Känn den kärlek som finns där för dig, redan nu. Kärleksrelationen är bara en härlig krydda i livet, inget du behöver för att överleva. Viktigt att komma ihåg.
 8. Lev idag. Försök så långt du kan att acceptera din situation som den ser ut. Det är ofta när vi klarar av att släppa taget, som det helt plötsligt händer. Att kämpa emot det som råder, är självplågeri. Du är värd mycket bättre än det!
 9. Ändra din inre dialog. Vi kan bara ta emot så mycket kärlek som vi klarar av att ge till oss själva. Ingen annan kan respektera dig om du inte gör det själv. Affirmera, peppa och boosta dig själv allt du kan. Dålig självkänsla är mer regel än undantag hos de flesta av oss. Om du behöver, så ta hjälp. Ta bort dina egna blockeringar innan du går in i en relation, så att du kan ge dig de allra bästa förutsättningarna för lycka och långvarighet. Det är en väl värd investering.
 10. Omge dig med rätt energi. Är människorna runt dig stöttande eller klagande? Tänk också på hur du själv pratar med andra. Vi färgas av de vi umgås med, och det är svårt att attrahera det du vill ha tillsammans med vampyrer. Skulle jag tro…


/Susanne

Guidad meditation till hjälp att hitta platsen inom dig för maximal attraktion Hitta kärlek och din livskamrat

Kommentera gärna:

Senaste inläggen

Senaste kommentarer

Bloggarkiv

Länkar

Etikettmoln