Vi finns för dig som vill växa personligt och själsligt

Samlad kunskap från hela världen 
- på svenska

Framtidssäkra dig själv
E-kurser för dig som vill utvecklas för din egen skull

GreatBeing erbjuder personlig utveckling online för dig som har insett att en investering i dig själv är den bästa försäkring du kan ta. Våra e-kurser ger dig konkreta tips och verktyg som stärker din självkänsla och inre trygghet - så att du vågar vara HELA du.

Oavsett var du befinner dig i livet, så har du nytta av våra distansutbildningar. Vi vill göra det möjligt för dig att förändra ditt liv och lägga din energi på det som verkligen betyder något; att leva ett rikt och harmoniskt liv. Vårt mål är att du medvetet ska kunna välja hur du vill vara och på vilket sätt du vill möta framtiden. Kort sagt, vi hjälper dig att framtidssäkra dig självE-kursen för dig som vill
bli din egen bästa vän - igen


Hitta tryggheten inom dig själv och kliv av jakten på att duga. Du består av mer än prestationer och är värd en balanserad självbild.
Lyssna till ditt inre och hitta det som bär. Nå den där harmoniska balansen, nyfikenheten och glädjen som följer av att du respekterar och uppskattar dig själv.

E-kursen för dig som
vill
landa mjukt i din själ och hitta hem

E-kursen för dig som vill släppa taget och släppa in

E-kursen för dig
som vill bli tagen på orden

E-kursen för dig som vill vara chef över din egen arbetsdag

Våra e-kurser hjälper dig till förändring. De är ingen quick fix,
men definitivt på det enklaste möjliga sätt du kan tänka dig!

Välkommen till GreatBeing

Hör Susanne von Paykull, vd och producent hos GreatBeing, berätta om den dag hennes resa började.
Med hjälp av  kunskap, den senaste forskningen och egen erfarenhet skapar hon idag e-kurser som verkligen gör skillnad.
Varje e-kurs ger dig enkla och konkreta tips som hjälper dig direkt, här och nu.
Vi hjälper dig att hjälpa dig själv, på distans, hemma hos dig.

Det finns ingen "Jag B"

Idag börjar vi förstå att det inte finns någon "Planet B". Ingen reservplan eller knapp för omstart. Men har du tänkt på att det inte heller finns någon "Jag B"?

Hur är det egentligen? Lever Du ett hållbart liv? Tar du dig själv, dina känslor och behov på allvar? Lyssnar du till vad din kropp berättar för dig? Rensar du ut det som bryter ned dig? Fyller du på med sådant som ger ditt liv mål, mening och energi?

Eller har du börjat fundera över vad du egentligen håller på med? 

Bra, då har du kommit helt rätt.

Våra kurser är för dig som jagar quick-fix men vet att det egentligen inte finns något sådant.

Här får du chansen att skapa de förändringar som du vill ha i ditt liv. På enklast möjliga sätt.

Våra e-kurser är för dig som vill utvecklas för din egen skull och våga leva livet fullt ut. För dig som vill stärka självkänslan, förstå din tankevärld, öka din medvetenhet och kombinera andlighet och vardag. 

Med hjälp av våra utbildningar kan dina tankar byta perspektiv från rädsla, grubbel och stress till harmoni och tillförsikt i varje situation. Du blir ditt eget fasta fundament som står stadigt oavsett vad livet bjuder på. För en sak vet vi med säkerhet, livet bjuder på ständiga förändringar.

I GreatBeings alla e-kurser har jag samlat kunskap och personliga erfarenheter i överskådliga paket, tillsammans med enkla, mycket effektiva övningar. Inget lull-lull utan konkreta redskap som du direkt får nytta av i din vardag. Kurserna är verktygen jag själv önskar att jag hade haft tillgång till när jag behövde det som mest. Nu har jag gjort dem tillgängliga för dig. Så att du ska kunna möta din dag med glädje, nyfikenhet och lugn.

Susanne von Paykull, GreatBeing

UPP