BONUS

Ladda hem gratis bonusmaterial

Här bjuder vi på lite smågodis för ditt välbefinnande i vardagen. Små enkla och konkreta verktyg och tankeväckande tips. Ladda hem "Så får du en bättre dag" direkt, eller ta hjälp för att "Fixa meditationen" i vår kursportal. Övriga bonusmaterial bjuder vi på mot din e-postadress i retur.

Vägen till en bättre dag

Ladda ned bonusmaterial från GreatBeing

"Livet har en tendens att gå i stå ibland, eller hur? Det behöver vara dalar för att vi ska kunna uppleva toppar. Men visst borde det räcka med de dalar som inte går att undvika? Så här enkelt kan det vara att krydda en grå dag."

Ladda ned för att läsa fortsättningen:

Fixa meditationen

Kanske vill du börja meditera, men fastnar av olika skäl? Har du svårt att hitta tiden, svårt att slappna av, svårt att fokusera? 

Känner du igen dig? Då är vår gratis meditationskurs perfekt för dig! Den här kortkursen vill uppmuntra dig till att försöka, och stötta dig så att du inte ger upp. Här finns enkla tips för att komma igång. Till din hjälp finns också två guidade vägledningar, som du även har möjlighet att ladda ner.

Kliv in i vår kursportal, registrera dig direkt och kör igång!
Stresshantering

Guidad meditation för avslappning

Fler guidade meditationer på vår YouTubekanal

Guidad meditation för mer energi

Ja, jag vill ha mer!

Sugen på mer? Du är välkommen att ladda hem bonusmaterialen:

  • 3 tips till en bättre arbetsdag
  • Vad som behövs för att trivas på jobbet
  • Bättre självförtroende med kroppsspråket

Innan du laddar ned:

Genom att ange din e-postadress när du laddar hem GreatBeings bonusmaterial blir du registrerad som prenumerant på GreatBeings nyhetsbrev som hanteras av GreatBeing. Du kan enkelt avregistrera dig via en länk som finns i varje nyhetsbrev.

Genom att ange din e-postadress när du laddar hem GreatBeings bonusmaterial kommer du att bli registrerad som prenumerant på GreatBeings nyhetsbrev som hanteras av GreatBeing. Du kan enkelt avregistrera dig med en länk som finns i varje nyhetsbrev.

I kursportalen Teachable anger du namn och e-postadress för att
kunna logga in.


Läs gärna vår Integritetspolicy.  

Dessa verk (bonusmaterial för nedladdning) är licensierat enligt Creative Commons Erkännande-Ickekommersiell-IngaBearbetningar 2.5 Sverige licens. För att se en kopia av licensen, besök http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/se/ eller skicka ett brev till Creative Commons, PO Box 1866, Mountain View, CA 94042, USA.