E-KURSER

Personlig utveckling med e-kurs

GreatBeing erbjuder enkla och tydliga e-kurser som utvecklar människor i sin vardag och ger konkreta resultat här och nu. Oavsett du räknar dig som sekulariserad, bär en djup gudstro eller bockar i rutan för agnostiker, så har du nytta av våra utbildningar. Vi anser att varje människa är värd att leva tryggt förankrad i sig själv, och vi som jobbar här arbetar för att göra det är möjligt. Därför har vi alltid Dig i fokus och vi finns online av just den enkla anledningen; vi vill finnas där du finns.

Du kan även ge bort en e-kurs i present eller julklapp till någon du bryr dig om. Du hittar presentkorten här.

Kursen som hjälper dig att:
  • Hitta tryggheten inom dig själv och kliv av jakten på att duga
  • Inse att du består av mer än prestationer och få en kärleksfull och balanserad självbild
  • lära dig att lyssna till ditt inre och hitta det som bär
  • kunna ta emot kärlek och veta hur du sätter sunda gränser
  • nå den där harmoniska balansen, nyfikenheten och glädjen som följer av att du respekterar och uppskattar dig själv
  • bli din egen bästa vän - på nytt
Pris: 495 kr inkl. moms

VÄGEN TILL FRIHET
Släpp det som begränsar

E-kursen hjälper dig att göra dig tydlig för dig själv så att du kan byta mindset och släppa taget om allt som tynger ned dig i onödan.
Bygg självkänsla, påverkas mindre av din omgivning och välj själv hur du vill förhålla dig till den.

E-kursens pris:
495 kr

BEMÄSTRA KOMMUNIKATIONEN
Stå stadigt i alla lägen

Våga uttrycka det du vill och gör obehagliga konfrontationer till hanterbara situationer. Förstå andra bättre och klara av att förmedla det du verkligen menar. Vet vad du står för och bemästrar att kommunicera det.

E-kursens pris:
495 kr

ATT RÄCKA TILL PÅ JOBBET
Enkla tips att använda direkt

Ta kontroll över din egen tid och ditt mående!
E-kursen ger dig handfasta råd och verktyg som hjälper dig att öka självkänsla och självförtroende - så att du kan känna dig nöjd med dagens insats.

E-kursens pris:
495 kr

FIXA MEDITATIONEN
Vägen till en rofylld vardag

Det finns inga regler för hur man ”ska” meditera för att uppnå dess många fördelar. Det kan vara mycket enklare än du tror!
Ta del av vår gratis kortkurs Fixa meditationen, och kom i balans.

E-kursens pris: GRATIS!

Vi hjälper dig att framtidssäkra dig själv!

Verktyg som stärker din självkänsla

Jag som driver GreatBeing heter Susanne von Paykull. Under drygt 30 år har jag samlat erfarenhet, kunskap och verktyg inom personlig utveckling. Efter flera tusen timmar med klienter, utbildningar och kurser världen över, är jag rustad för att klara nästan vad som helst utan att förlora mig själv. Något jag är otroligt tacksam över.

Men VAD var det som skapade min inre trygghet? Hur tog jag mig över hindren för en sann delaktighet i livet. Hur ska du göra i en tillvaro där tid för reflektion ofta saknas och all kraft går åt till att hålla näsan över vattenytan. Ska det verkligen krävas 30 år och specialistkunskaper för att kunna känna trygghet i sig själv? 

Nej, du behöver inte uppfinna hjulet igen på egen hand. Jag har kommit fram till att det finns genvägar, inga quick fix, men just genvägar som ger din resa en ordentlig skjuts framåt och hjälper dig för resten av livet. Jag vet att det finns bra knep att ta till, och dem vill jag dela med mig av till dig. Konkreta tips och verktyg som stärker din självkänsla så att du vågar vara HELA du.

"Ett av mina största mål är att visa att inre och yttre frid inte är en utopi, utan finns inom räckhåll för alla som vill dit. Det är faktiskt möjligt att leva utan måsten."

Susanne von Paykull, GreatBeing

OBS! När du anmäler dig till en av våra e-kurser kommer du att bli registrerad som prenumerant av GreatBeings nyhetsbrev som hanteras av GreatBeing. Du kan enkelt avregistrera dig med en länk som finns i varje nyhetsbrev. Läs gärna vår Integritetspolicy.