Att räcka till på jobbet

Upptäck konsten att alltid räcka till på jobbet
- enkla tips att använda direkt!


Innehåll i sammanfattning:

 • Handfasta tips och råd att använda från dag 1, så att du kan stå stadigt i olika situationer – för du är trygg i dig själv.
 • Verktyg för att öka självkänsla och självförtroende, så att du kan känna dig nöjd med dagens insats.
 • Enkla och tydliga knep för stresshantering och hur du undviker att det värsta händer.
 • Inre och yttre kommunikation, för att kunna behålla lugnet i röriga situationer.
 • Lär dig genomskåda och se i ett vidare perspektiv, för att undvika känslan av att inte vara bra nog.
   

E-kursen för dig som vill vara chef över din egen arbetsdag

Med hjälp av e-kursen Att räcka till på jobbet får du tillgång till verktyg som gör att du kan hantera din tillvaro bättre och slippa känslor av otillräcklighet. Du kan istället börja bygga trygghet och självkänsla.

Att räcka till på jobbet

Om e-kursen

Med hjälp av kursens innehåll lär du dig att hantera stress på arbetet och i vardagen. Du kommer att:
 

 • veta vad du vill och kunna säga nej till det du inte vill
 • kunna behålla lugnet i röriga situationer
 • löneförhandla utan problem – för du är trygg i dig själv
 • känna dig nöjd med dagens insats
 • ha energi över när du kommer hem


Alltför många bär på känslor av otillräcklighet, otrygghet och ångest. Tillvaron är full av kom-ihåg listor och 1 000 bollar i luften. De egna känslorna trycks undan, vare sig en märker det eller inte. 
 
Föreställ dig att du berättar om din dag med glädje och du känner dig nöjd med det du har gjort. Se framför dig hur du tar tag i dina uppgifter med entusiasm och nyfikenhet. Och du känner mening med det du gör, när du utvecklas för din egen skull, inte enbart för att jobbet kräver det.
 
Tänk dig känslan när du vet att andra tycker om dig för den du är, inte för det du presterar eller kan. När du ärligt kan säga att du är bra precis som du är, och att du gillar dig själv. 

Allt finns inom räckhåll

Men det är svårt att nå dit helt på egen hand. Det går säkert, men det tar längre tid, är krångligare och mycket jobbigare. Varför inte nyttja de metoder och erfarenheter som finns istället?

Vår kurs är tydlig och enkel att följa. Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har, du kommer garanterat att lära dig massor av saker som underlättar din vardag. Troligen för resten av ditt liv. 

Vem kan gå kursen?

E-kursen Att räcka till på jobbet, vänder sig till dig som vill göra en positiv förändring i ditt liv – här och nu. Du får konkreta verktyg som gör dig bättre rustad i din vardag genom att öka din förståelse av ditt eget beteende. 

Kursen passar dig som känner att du behöver ta hjälp med att bryta gamla mönster och ta kontroll över både din egen tid och ditt mående – både på jobbet och privat.
 
Inga förkunskaper krävs.

Resultat

Den här 4-veckors kursen visar dig hur du kan stå upp för dig själv. Hur du omvandlar prestationsångest till handlingskraft. Hur du kan bli sedd och hörd, utan att först behöva prestera och fixa. Så att du kan känna dig ännu mer trygg, och att du är bra och tillräcklig precis som du är.

E-kursens pris

Kursen kostar 945 kr inkl. moms. Du betalar tryggt med Payson.

Vill du ge bort kursen till någon du bryr dig om? I vår e-butik finner du även presentkort.

Webbkursens moduler:

Röster från kursdeltagare

som har deltagit i kursen

”Redan första veckan kunde jag börja använda det jag lärt mig.”

Anna, Mölndal

”Kursen har gett mig klara och enkla redskap att använda. Kunnat ta allt i min takt, utan att behöva göra stora förändringar i dagens rutiner.”

Lena, Järfälla

”Lätt att lära. Enkelt att använda. Tack!”

Isabelle, Södertälje

”Precis vad jag behövde. Konkreta saker som jag absolut kommer att använda.”

Therése, Åkersberga

Kursens producent, Susanne, berättar


Med 3 små barn, flera företag samt fastigheter och byggnadsprojekt, tog det en dag stopp. Jag slutade med allt, begärde skilsmässa och kastade mig rakt ut. Utan skyddsnät, inte ens en inkomst. 
 
Jag vet hur det är att springa i ekorrhjulet, med en ständig känsla av att inte räcka till. Att inte veta vad jag vill och vart jag ska vända mig. Men jag har också upplevt att ta mig upp, och komma ut stark på andra sidan. 
 
För att komma dit har jag läst hyllrader av böcker, skrivit två själv, lyssnat på flera hundra föredrag, arbetat som terapeut i många år. Gått mängder av kurser världen över och spenderat närmare en halv miljon totalt. Jag gjorde det för min egen skull. För att jag var less på att aldrig må riktigt bra, vara trött jämt, känna mig maktlös inför livets omständigheter och att påverkas av allt och alla runt mig.
 
Under 30 år har jag byggt upp en kunskapsbank och samlat kraftfulla verktyg, som verkligen fungerar. Verktyg som hjälper oss att stå rustade för livet. Det går att klara nästan vad som helst utan att förlora sig själv. Jag vet, jag har själv gjort resan.
 
Den här erfarenheten är något jag är otroligt tacksam över. I dag vet jag att det finns knep att ta till, knep som kommer att göra det enklare även för dig.
 
Om du vill, så delar jag gärna med mig av mina kunskaper och min erfarenhet.

Nu är det din tur att skapa din egen tillvaro så som du vill ha den!

Din investering i Dig!

Pris: 945 kr
Du betalar säkert med Payson
* Priset anges inklusive moms

Du kan även ge bort en e-kurs i present eller julklapp till någon du bryr dig om. Du hittar presentkorten här.

De vanligaste frågorna:

Hur mycket tid tar kursen? Jag har svårt att få dagarna att gå ihop redan.

Det har vi full förståelse för! 15-30 min./dag är bra. Mer tid ger ett snabbare resultat, men inte nödvändigtvis bättre. Kursen innehåller 5 kursdelar fördelade på 4 veckor. Du bestämmer själv över dina studier (du har tillgång 24/7). Kom ihåg att du gör det för Din skull, och att kursen pågår under en begränsad period.

Behövs några förkunskaper?
Nej, det spelar ingen roll om allt det här är nytt för dig. Du får hela tiden vägledning och enkla instruktioner att följa. Är det inte nytt för dig, så har du chansen att fördjupa dig ytterligare och nå nya nivåer.

Måste jag lämna ut mig själv?
Det är alltid du som bestämmer om, och i så fall vad du vill visa eller prata om. Det gäller överallt. Din integritet är lika viktig för oss som för dig!

Detta ingår i kursen:

– 32 lektioner i 5 fullmatade video- och aktivitetsbaserade självstudiemoduler (en modull/vecka, tillgång 24/7 under 6 månader) samt en innehållsrik introduktionsdel.

– Handledning via mail under hela tiden du har tillgång till kursen.

– Enkla övningar som du kommer att ha nytta av hela livet.

Garanti!

Prova, du har inget att förlora. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att säga till inom 14 dagar och visa att du har gått igenom kursdelarna och gjort övningarna som hör till.

Lär dig hantera stress på jobbet och i vardagen