Bemästra kommunikationen

Lär dig att bemästra kommunikationen
och stå stadigt i alla lägen!


Med hjälp av kursen kommer du att:

  • kunna göra val i livet som stämmer överens med din egen vilja
  • se när det är viktigt att stå kvar, och när det är bättre att släppa
  • välja rätt ord i olika situationer
  • skilja på ansvar och samvete
  • höra vad som sägs bakom orden

E-kursen för dig som vill bli tagen på ordet

Med hjälp av e-kursen Bemästra kommunikationen får du tillgång till verktyg som gör att du vågar uttrycka det du vill. Du kan göra obehagliga konfrontationer till hanterbara situationer - och respekteras för det.

Bemästra kommunikationen

Om e-kursen

Tänk dig när du vet hur du kan uttrycka dig utan att hamna i konflikt, och andra lyssnar på dig. Det bekymrar dig inte att du ibland hamnar i obekväma situationer, för du kan hantera det mesta. Din tro på dig själv och din förmåga är förankrad i trygghet och självkänsla. Du vet vad du står för och bemästrar att kommunicera det.

Något du längtar efter? Då har du hittat rätt!

Med hjälp av kursens innehåll kommer du att:

  • kunna göra val i livet som stämmer överens med din egen vilja
  • se när det är viktigt att stå kvar, och när det är bättre att släppa
  • välja rätt ord i olika situationer
  • skilja på ansvar och samvete
  • höra vad som sägs bakom orden


Det här gör dig tydligare, både för dig själv och för andra. Tydligheten leder till färre missförstånd och mindre stressfyllda relationer. Du klarar av att bemöta ”familjens svarta får” och ”den jobbiga kollegan” med vänlighet, och andra gillar och respekterar dig för det.

Allt finns inom räckhåll

Men det är svårt att nå dit helt på egen hand. Det går säkert, men det tar längre tid, är krångligare och mycket jobbigare. Varför inte nyttja de metoder och erfarenheter som redan finns istället?

Vår kurs är tydlig och enkel att följa. Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har, du kommer garanterat att lära dig massor av saker som underlättar din vardag. Troligen för resten av ditt liv. 

Resultat

Den här 4-veckors kursen hjälper dig att våga uttrycka det du vill. Gör obehagliga konfrontationer till hanterbara situationer, där du bättre förstår andra och klarar av att förmedla det du verkligen menar. Du påverkas därmed mindre av din omgivning, och kan istället välja hur du vill förhålla dig till den.

E-kursens pris

Kursen kostar 945 kr inkl. moms. Du betalar tryggt med Payson.

Vill du ge bort kursen till någon du bryr dig om? I vår e-butik finner du även presentkort.

Webbkursens olika moduler:

Röster från kursdeltagare

som har deltagit i kursen

”Tankeväckande hur vi uttrycker oss. Jättebra att få exempel på hur man kan säga istället, och slippa missförstånd.”

Ludmila, Stockholm

”Bra kurs. Började av privata orsaker, men det här kommer jag att använda på jobbet också.”

Kenneth, Stockholm

”Många bra tips hur jag kan uttrycka saker som jag tycker är jobbiga att säga."

Jill, Borås

”Kursen ger grunden. Nu är det bara att sätta igång och träna.”

Johan, Eskilstuna

Kursens producent, Susanne

Livets olika vändningar ger oss en chans att växa. När jag var 12 år dog min mamma, vilket ledde till att jag stängde dörren till allt. Den öppnades med dunder och brak när jag väntade mitt första barn. Sedan dess har jag gjort flera 180 graders vändningar i livet. Vilket innebär att bryta upp från ALLT. En av gångerna som ensamstående mor till 3 barn.

Nu vet jag vad som är viktigt i mitt liv, och tar vara på det. Ett av mina största mål är att visa att inre och yttre frid inte är en utopi, utan finns inom räckhåll för alla som vill dit. Det är faktiskt möjligt att leva utan måsten.

Under 30 år har jag samlat erfarenhet, kunskap och verktyg. 15 av dessa som samtalsterapeut och utbildare inom personlig utveckling. Hela tiden driven av en nyfikenhet på varför människor gör som de gör.
Det mesta av min tid just nu går till, utöver författarskap, lansering av kurser inom personlig utveckling on-line, på svenska. Inom kort kommer jag även att börja leda workshops och föreläsa igen. 

Din investering i Dig!

Pris: 945 kr
Du betalar säkert med Payson
* Priset anges inklusive moms

De vanligaste frågorna:

Hur mycket tid tar kursen? Jag har svårt att få dagarna att gå ihop redan.

Det har vi full förståelse för! 15-30 min/dag är bra. Mer tid ger ett snabbare resultat, men inte nödvändigtvis bättre. Varje vecka kommer en ny kursdel, under 3 veckor. Du bestämmer själv över dina studier (du har tillgång 24/7). Kom ihåg att du gör det för DIN skull, och att kursen pågår under en begränsad period.

Behövs några förkunskaper?
Nej, det spelar ingen roll om allt det här är nytt för dig. Du får hela tiden vägledning och enkla instruktioner att följa. Är det inte nytt för dig, så har du chansen att fördjupa dig ytterligare och nå nya nivåer.

Måste jag lämna ut mig själv?
Det är alltid du som bestämmer om, och i så fall vad du vill visa eller prata om. Det gäller överallt. Din integritet är lika viktig för oss som för dig!

Detta ingår i kursen:

- 28 lektioner i 4 fullmatade video- och aktivitetsbaserade självstudiemoduler (en modul/vecka, tillgång 24/7 under 6 månader)

– Handledning via mail under hela tiden du har tillgång till kursen.

 - Enkla övningar som du kommer att ha nytta av hela livet

Garanti!

Prova, du har inget att förlora. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att säga till inom 14 dagar och visa att du har gått igenom kursdelarna och gjort övningarna som hör till.

Lär dig hur du slipper hamna i konflikter