Hitta dig själv

Hitta tryggheten inom dig själv och kliv av jakten på att duga


Med hjälp av kursen kommer du att:

  • inse att du består av mer än prestationer och få en kärleksfull och balanserad självbild
  • lära dig att lyssna till ditt inre och hitta det som bär
  • kunna ta emot kärlek och veta hur du sätter sunda gränser
  • nå den där harmoniska balansen, nyfikenheten och glädjen som följer av att du respekterar och uppskattar dig själv
  • bli din egen bästa vän - på nytt

E-kursen för dig som vill bli din egen bästa vän - på nytt

Med hjälp av e-kursen Hitta dig själv lär du känna ditt inre och finner det som bär. Upplev självkärlek, trygghet och harmoni när du hittar hem till dig själv igen.

Hitta dig själv

Om e-kursen

Vad innebär det att hitta sig själv? Hur kommer det sig att vi förlorar kontakten med vårt inre? Är du en av dem som bär på en inre tomhet, och som kanske saknar kontakt med dina egna känslor och behov? 

Vi längtar alla dit, tillbaka till oss själva. Men hur?

I den här kursen får du den vägledning du behöver för att återknyta kontakten med din inre kärna. Platsen för ditt sanna jag, och dina djupaste värderingar. Där har du tillgång till din självkärlek, ditt syfte och din vilja. Där finns inga tvivel om ditt verkliga värde, eller vilken väg du ska välja framåt.

Med hjälp av kursens innehåll kommer du att:

 
  • inse att du består av mer än prestationer och få en kärleksfull och balanserad självbild
  • lära dig att lyssna till ditt inre och hitta det som bär
  • kunna ta emot kärlek och veta hur du sätter sunda gränser
  • nå den där harmoniska balansen, nyfikenheten och glädjen som följer av att du respekterar och uppskattar dig själv
  • bli din egen bästa vän - på nytt


Med hjälp av den här 4-veckorskursen lär du dig att känna tillit, hur du bygger självkänsla, och slipper hamna i känslor av otillräcklighet.

Du får möjlighet att omvärdera dina krav och förväntningar till en mer rimlig nivå, och kan därmed släppa taget om prestation. Du kan helt enkelt kliva av jakten på att duga.

Kursen hjälper dig att återfå balans, återknyta kontakten med din inre vägledning, och bli trygg i dig själv.

Allt finns inom räckhåll

Men det är svårt att nå dit helt på egen hand. Det går säkert, men det tar längre tid, är krångligare och mycket jobbigare. Varför inte nyttja de metoder och erfarenheter som redan finns istället?

Vår kurs är tydlig och enkel att följa. Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har, du kommer garanterat att lära dig massor av saker som underlättar din vardag. Troligen för resten av ditt liv. 

Resultat

Du börjar bygga självkänsla, tilltro till dig själv och din förmåga. Med hjälp av kursens övningar, hittar du vägar till självkärlek som du kanske inte trodde fanns.

Du öppnar vägen till platsen där du kan hämta mod och kraft, närhelst du behöver det.

Du lär dig genomskåda och släppa övertygelser som du plockat upp av andra innan du hade förmåga att ifrågasätta dem. Därför kan, och vågar du, vara mer sann inför dig själv och andra. Livet blir så mycket enklare.

Dina egna värderingar får nu vägleda dig, och du kan tryggt stå för dem. Därför att de är hämtade ur djupet av dig själv.

E-kursens pris

Kursen kostar 945 kr inkl. moms. Du betalar tryggt med Payson.

Vill du ge bort kursen till någon du bryr dig om? I vår e-butik finner du även presentkort.

Webbkursens olika moduler

Röster från kursdeltagare

som har deltagit i kursen

"Jättenöjd! Kändes nära och personligt trots att kursen är online. Jag rekommenderar den till alla som söker mera mening."

Ewa, Norrtälje

"För mig fungerade den här kursen bra som värdefull påminnelse om sånt som är så lätt att glömma bort i den snabba vardagen, nämligen det allra viktigaste som ju är mitt eget välmående. Jag kommer nog bära med mig några av verktygen jag fått här för alltid."

Anna L

”Jag är född i Sverige, men lever mitt emellan två kulturer. Har många gånger frågat mig själv: Vem är jag? Efter den här kursen och Susannes vägledning, har jag börjat hitta svar. Det är fortfarande svårt ibland, men nu har jag ett annat lugn, känner mig tryggare.”

Diana, Helsingborg

”Jag var trött jämt, och hade aldrig en egen stund. Började med GreatBeings meditationskurs för att lära mig slappna av. Hitta dig själv har hjälpt mig med nästa steg inåt. Nu är mina egna stunder heliga.”

Yvonne, Västerås

Kursens producent, Susanne

Livets olika vändningar ger oss en chans att växa. När jag var 12 år dog min mamma, vilket ledde till att jag stängde dörren till allt. Den öppnades med dunder och brak när jag väntade mitt första barn. Sedan dess har jag gjort flera 180 graders vändningar i livet. Vilket innebär att bryta upp från ALLT. En av gångerna som ensamstående mor till 3 barn.

Nu vet jag vad som är viktigt i mitt liv, och tar vara på det. Ett av mina största mål är att visa att inre och yttre frid inte är en utopi, utan finns inom räckhåll för alla som vill dit. Det är faktiskt möjligt att leva utan måsten.

Under 30 år har jag samlat erfarenhet, kunskap och verktyg. 15 av dessa som samtalsterapeut och utbildare inom personlig utveckling. Hela tiden driven av en nyfikenhet på varför människor gör som de gör.
Det mesta av min tid just nu går till, utöver författarskap, lansering av kurser inom personlig utveckling on-line, på svenska. Inom kort kommer jag även att börja leda workshops och föreläsa igen. 

Din investering i Dig!

Pris: 945 kr
Du betalar säkert med Payson
* Priset anges inklusive moms

De vanligaste frågorna:

Hur mycket tid tar kursen? Jag har svårt att få dagarna att gå ihop redan.

Det har vi full förståelse för! 15-30 min/dag är bra. Mer tid ger ett snabbare resultat, men inte nödvändigtvis bättre. Varje vecka kommer en ny kursdel, under 3 veckor. Du bestämmer själv över dina studier (du har tillgång 24/7). Kom ihåg att du gör det för DIN skull, och att kursen pågår under en begränsad period.

Behövs några förkunskaper?
Nej, det spelar ingen roll om allt det här är nytt för dig. Du får hela tiden vägledning och enkla instruktioner att följa. Är det inte nytt för dig, så har du chansen att fördjupa dig ytterligare och nå nya nivåer.

Måste jag lämna ut mig själv?
Det är alltid du som bestämmer om, och i så fall vad du vill visa eller prata om. Det gäller överallt. Din integritet är lika viktig för oss som för dig!

Detta ingår i kursen:

- 34 lektioner i 4 fullmatade video- och aktivitetsbaserade självstudiemoduler (en modul/vecka, tillgång 24/7 under 6 månader)

– Handledning via mail under hela tiden du har tillgång till kursen.

- Enkla övningar som du kommer att ha nytta av hela livet

Garanti!

Prova, du har inget att förlora. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att säga till inom 14 dagar och visa att du har gått igenom kursdelarna och gjort övningarna som hör till.

Hitta hem till dig själv och känn dig trygg och fri