Människan i Universum

GreatBeing e-kurs: Människan i Universum

Återvänd till källan och få tillgång till en kraft större än du kan
föreställa dig


Med hjälp av kursen kommer du att:

 • lära dig att manövrera i det nya paradigmet
 • använda ditt eget energifält, där gränser upphör att existera
 • träna upp ditt superredskap - Intuitionen 
 • starta din andliga resa och/eller
 • hitta bra hjälpmedel för att fortsätta utforska din andlighet
 • undersöka vad som finns bortom tid och rum i den icke-fysiska världen
 • läka dig själv och känna dig hel

E-kursen för dig som vill landa mjukt i din själ
och lyfta bortom fysiska gränser 

Med hjälp av e-kursen Människan i Universum får du tillgång till verktyg som gör att du kan fördjupa kontakten med din själ och lära dig använda det energifält vi alla är en del av. 
Välkommen hem, bortom tid och rum.

Människan i Universum

Om e-kursen

Vi har tappat kontakten med vårt ursprung. Därför känner vi oss ibland vilsna och oroliga, har svårt att hitta riktningen i livet och prioritera det som i grunden är viktigast för oss.

Vi är på väg in i ett nytt paradigm där mycket av det som vi hittills har rättat oss efter och trott vara sant, börjar ifrågasättas. Bilden av ett Universum där allt hänger ihop som ett oändligt nätverk växer fram. Allt pekar på att människan har tillgång till en kraft som är större än vi någonsin har kunnat föreställa oss.

En efter en vaknar upp och inser att vi är mer än bara en fysisk person. Vi blir nyfikna på vårt eget högre jag, på själen. Andlighet är inte en kunskap, det är en individuell upplevelse, på ett helt personligt plan. Ingen guru, religion eller något annat vet vad som är just din väg, det vet bara du.

Med hjälp av kursen kan du:

 • lära dig att manövrera i det nya paradigmet
 • använda ditt eget energifält, där gränser upphör att existera
 • träna upp ditt superredskap - Intuitionen 
 • starta din andliga resa och/eller
 • hitta bra hjälpmedel för att fortsätta utforska din andlighet
 • undersöka vad som finns bortom tid och rum i den icke-fysiska världen
 • läka dig själv och känna dig hel

Den här 6-veckors kursen hjälper dig att på ett tydligt och konkret sätt återknyta till din inre kraft och släppa taget om blockeringar som hindrar dig från att se klart. Istället kan du från och med nu använda ditt eget energifält, din medfödda urkraft där alla möjligheter finns. 

Allt finns inom räckhåll

Men det är svårt att nå dit helt på egen hand. Det går säkert, men det tar längre tid, är krångligare och mycket jobbigare. Varför inte nyttja de erfarenheter som redan finns istället?

Ta del av våra väl beprövade metoder och tekniker för att lättare komma vidare i kontakten med ditt högre jag och fältet omkring dig.

Vår kurs är tydlig och enkel att följa. Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har, du kommer garanterat att lära dig massor av saker som förändrar hela ditt liv och din syn på Alltet.


Genom e-kursen Människan i Universum får du tillgång till verktyg som gör att du kan fördjupa kontakten med din själ och lära dig använda det energifält vi alla är en del av. Vi visar dig vad som behövs och hur du gör. 

Resultat

Efter den här kursen är du i harmoni med dig själv, eftersom du har återknutit den djupa kontakten med din själ. Därmed blir det också enklare att öppna upp för den icke-fysiska världen och möta Alltet bortom tid och rum

När du nu återvänder hem till källan upplever du känslan av att vara ett med Alltet. Du vet ditt livs riktning och blir inte längre påverkad av yttre omständigheter. Du går från frågor till lösningar och från vilsenhet till klarhet. Du har hittat nyckeln till din egen kraft där du kan skapa den värld du vill leva i

E-kursens pris

Kursen kostar 945 kr inkl. moms. Du betalar tryggt med Payson.

Vill du ge bort kursen till någon du bryr dig om? I vår e-butik finner du även presentkort.

Webbkursens olika moduler:

Röster från kursdeltagare

som har deltagit i kursen

"Superspännande att lära sig om allt bortom det fysiska. Alltid varit nyfiken på sådant som andra kallar ”övernaturligt”. Har det i mig på något sätt."

- Noa, Stenungsund

"Tack Susanne för att du har tagit bort allt flum runt andlighet! Känns som en befrielse!"

- Zara, Linköping

"Fått stor hjälp i sorgeprocess, haft ett starkt möte 'på andra sidan'. Vi behöver prata mer om döden. Bra att du tar upp det."

- Andreas, Varberg

Kursens producent, Susanne

Livets olika vändningar ger oss en chans att växa. När jag var 12 år dog min mamma, vilket ledde till att jag stängde dörren till allt. Den öppnades med dunder och brak när jag väntade mitt första barn. Sedan dess har jag gjort flera 180 graders vändningar i livet. Vilket innebär att bryta upp från ALLT. En av gångerna som ensamstående mor till 3 barn.

Nu vet jag vad som är viktigt i mitt liv, och tar vara på det. Ett av mina största mål är att visa att inre och yttre frid inte är en utopi, utan finns inom räckhåll för alla som vill dit. Det är faktiskt möjligt att leva utan måsten.

Under 30 år har jag samlat erfarenhet, kunskap och verktyg. 15 av dessa som samtalsterapeut och utbildare inom personlig utveckling. Hela tiden driven av en nyfikenhet på varför människor gör som de gör.

Det mesta av min tid just nu går till, utöver författarskap, lansering av kurser inom personlig utveckling on-line, på svenska. Inom kort kommer jag även att börja leda workshops och föreläsa igen. 

Världen behöver oss som är villiga att ställa oss upp och uttrycka det som många knappt ens vågar tänka på. Och jag har aldrig varit rädd att göra det.

Din investering i Dig!

Pris: 945 kr
Du betalar säkert med Payson
* Priset anges inklusive moms

De vanligaste frågorna:

Hur mycket tid tar kursen? Jag har svårt att få dagarna att gå ihop redan.

Det har vi full förståelse för! 15-30 min/dag är bra. Mer tid ger ett snabbare resultat, men inte nödvändigtvis bättre. Kursdelarna kommer en per vecka. Du bestämmer själv över dina studier (du har tillgång24/7). Kom ihåg att du gör det för DIN skull, och att kursen pågår under en begränsad period.

Behövs några förkunskaper?
Nej, det spelar ingen roll om allt det här är nytt för dig. Du får hela tiden vägledning och enkla instruktioner att följa. Är det inte nytt för dig, så har du chansen att fördjupa dig ytterligare och nå nya nivåer.

Måste jag lämna ut mig själv?
Det är alltid du som bestämmer om, och i så fall vad du vill visa eller prata om. Det gäller överallt. Din integritet är lika viktig för oss som för dig!

Detta ingår i kursen:

- 67 lektioner i 6 fullmatade video- och aktivitetsbaserade självstudiemoduler (en modul/vecka, tillgång 24/7 under 6 månader).

– Handledning via mail under hela tiden du har tillgång till kursen.

 - Enkla övningar som du kommer att ha glädje och nytta av hela livet.

Garanti!

Prova, du har inget att förlora. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att säga till inom 14 dagar och visa att du har gått igenom kursdelarna och gjort övningarna som hör till.

Kliv in i din egen kraft