Vägen till frihet

GreatBeing e-kurs: Vägen till frihet

Lär dig släppa taget om allt som begränsar dig
och hitta vägen till frihet!


Med hjälp av kursen kommer du att:

  • släppa taget om din emotionella ryggsäck och bli vän med din historia
  • själv välja hur du vill förhålla dig till din omgivning
  • byta mindset och rensa ut allt som tynger ned dig i onödan
  • se vad som stämmer med dina värderingar och vad du kan stå för

E-kursen för dig som vill släppa taget och släppa in

Med hjälp av e-kursen Vägen till frihet får du tillgång till verktyg som gör att du kan rensa din emotionella ryggsäck på sådant som stjäl energi och begränsar dig. Vi hjälper dig att rensa ut och stuva om för att låta nya tankesätt, upplevelser och möten flytta in.

Vägen till frihet

Om e-kursen

Tänk dig känslan av frihet, när du inte längre är beroende av vad andra tycker och tänker om dig, vem du är och vad du gör. När du inte längre känner något behov av att försvara dig, därför att du är ok med att alla har olika åsikter, och du vet vad du vill och vem du är.

Det handlar inte om att tappa taget, utan att våga packa upp din emotionella ryggsäck för att bättre förstå och bli vän med din historia. Först då kan du välja att släppa taget om din inre programmering och välkomna något nytt.

Något du längtar efter? Då har du hittat rätt!

Med hjälp av kursens innehåll kommer du att:
 

  • Göra dig av med gammalt bagage. Upptäcka gamla mönster som har fått styra din tillvaro. 
  • Se vad du gör bara av gammal vana, och byta ut det till det du faktiskt vill.
  • Känna frihet; det är du som väljer livet – inte dina känslor som väljer dig.
  • Hitta vad som är sant för dig. Du lär dig att genomskåda åsikter och idéer som du har plockat upp av andra genom åren, och se vad som stämmer med dina värderingar och vad du kan stå för. 
  • Bli medveten om vilka förväntningar du har på dig själv och andra. Så att du lättare kan hantera det som händer, utan att tappa fotfästet. 
  • Du lär dig att se i ett större perspektiv. Ett mer verklighetsförankrat, så att du inte låter allt som händer gå ut över din egen självkänsla.

Den här 4-veckors kursen hjälper dig att göra dig tydlig för dig själv så att du kan byta mindset och släppa taget om allt som tynger ned dig i onödan.
Istället kan du bygga självkänsla eftersom att du vet att du är ok i alla lägen. Du påverkas därmed mindre av din omgivning, och kan istället välja hur du vill förhålla dig till den.

Allt finns inom räckhåll

Men det är svårt att nå dit helt på egen hand. Det går säkert, men det tar längre tid, är krångligare och mycket jobbigare. Varför inte nyttja de metoder och erfarenheter som redan finns istället?

Vår kurs är tydlig och enkel att följa. Det spelar ingen roll vilka förkunskaper du har, du kommer garanterat att lära dig massor av saker som underlättar din vardag. Troligen för resten av ditt liv. 


Genom e-kursen Vägen till frihet kan du lära dig att släppa taget och gå vidare. Vi visar dig vad som behövs och hur du gör. 

Resultat

Efter den här kursen är du tryggare i dig själv, därför att du vet vem du är på djupet. Därmed blir det också enklare att se vad du vill, och hur du ska ta dig dit.

Du kan du lättare stå upp för dig själv, och är mycket mindre beroende av vad andra tycker och tänker. Du har lärt dig genomskåda idéer och föreställningar som du har plockat upp från andra, och hur du byter ut de som inte stämmer med dina värderingar idag. Du har undersökt vilka krav och förväntningar som styr dig, och släppt taget om de som är orimliga.

Du är starkare och tryggare och kan möta livet och nya människor med tillförsikt. Du har lärt känna dig själv och dina föreställningar bättre och har alla förutsättningar för att leva ett liv i frihet.

E-kursens pris

Kursen kostar 945 kr inkl. moms. Du betalar tryggt med Payson.

Vill du ge bort kursen till någon du bryr dig om? I vår e-butik finner du även presentkort.

Webbkursens olika moduler:

Röster från kursdeltagare

som har deltagit i kursen

"Jag blev påmind om vad som är viktigast i mitt liv. Med hjälp av verktygen i den här kursen, mår jag bättre. Som bonus har jag blivit en mer harmonisk och kärleksfull mamma till mina älskade barn. Rekommenderar den gärna!" 

Cia, Lidingö

”Det som var säkert, har blivit kanske. Jag vet, har blivit jag tror. En del som var sant, stämmer inte längre. Ändå har jag aldrig känt mig tryggare i mig själv än vad jag gör nu. Tack för hjälpen!”

Sofie, Oslo

”Insiktsfullt. Jag visste att mitt bagage var tungt. Men att det påverkade mitt liv på så många sätt, hade jag ingen aning om. Idag är min ryggsäck lättare, och mitt liv ser helt annorlunda ut än för 6 månader sedan.”

Mia, Uppsala

”Det var inte helt lätt att hitta det som begränsar mig. Jag ville nog inte se en del av det som var orsaken. En hel del jobb återstår, men nu tror jag på en väg tillbaka.”

Sara, Östersund

Kursens producent, Susanne

Livets olika vändningar ger oss en chans att växa. När jag var 12 år dog min mamma, vilket ledde till att jag stängde dörren till allt. Den öppnades med dunder och brak när jag väntade mitt första barn. Sedan dess har jag gjort flera 180 graders vändningar i livet. Vilket innebär att bryta upp från ALLT. En av gångerna som ensamstående mor till 3 barn.

Nu vet jag vad som är viktigt i mitt liv, och tar vara på det. Ett av mina största mål är att visa att inre och yttre frid inte är en utopi, utan finns inom räckhåll för alla som vill dit. Det är faktiskt möjligt att leva utan måsten.

Under 30 år har jag samlat erfarenhet, kunskap och verktyg. 15 av dessa som samtalsterapeut och utbildare inom personlig utveckling. Hela tiden driven av en nyfikenhet på varför människor gör som de gör.

Det mesta av min tid just nu går till, utöver författarskap, lansering av kurser inom personlig utveckling on-line, på svenska. Inom kort kommer jag även att börja leda workshops och föreläsa igen. 

Världen behöver oss som är villiga att ställa oss upp och uttrycka det som många knappt ens vågar tänka på. Och jag har aldrig varit rädd att göra det.

Din investering i Dig!

Pris: 945 kr
Du betalar säkert med Payson
* Priset anges inklusive moms

De vanligaste frågorna:

Hur mycket tid tar kursen? Jag har svårt att få dagarna att gå ihop redan.

Det har vi full förståelse för! 15-30 min/dag är bra. Mer tid ger ett snabbare resultat, men inte nödvändigtvis bättre. Varje vecka kommer en ny kursdel, under 3 veckor. Du bestämmer själv över dina studier (du har tillgång 24/7). Kom ihåg att du gör det för DIN skull, och att kursen pågår under en begränsad period.

Behövs några förkunskaper?
Nej, det spelar ingen roll om allt det här är nytt för dig. Du får hela tiden vägledning och enkla instruktioner att följa. Är det inte nytt för dig, så har du chansen att fördjupa dig ytterligare och nå nya nivåer.

Måste jag lämna ut mig själv?
Det är alltid du som bestämmer om, och i så fall vad du vill visa eller prata om. Det gäller överallt. Din integritet är lika viktig för oss som för dig!

Detta ingår i kursen:

- 37 lektioner i 4 fullmatade video- och aktivitetsbaserade självstudiemoduler (en modul/vecka, tillgång 24/7 under 6 månader)

– Handledning via mail under hela tiden du har tillgång till kursen.

 - Enkla övningar som du kommer att ha nytta av hela livet

Garanti!

Prova, du har inget att förlora. Är du inte nöjd får du pengarna tillbaka. Allt du behöver göra är att säga till inom 14 dagar och visa att du har gått igenom kursdelarna och gjort övningarna som hör till.

Kom ihåg att varje avslut också är en ny början