OM GREATBEING

Vi hjälper dig att framtidssäkra dig själv

GreatBeing erbjuder personlig utveckling online för dig som har insett att en investering i dig själv är den bästa försäkring du kan ta. Vi finns för dig som vill lära känna dig själv bättre och uppleva att tryggheten finns inom dig.

GreatBeing arbetar för en integration av människa och själ. Med det menar vi att vi stöttar och stärker dig som söker en större mening i livet. Vi hjälper dig att förstå och acceptera dig själv och hur du fungerar. Så att du kan växa utifrån dina unika förutsättningar och vågar vara HELA du.

Vi vill göra det möjligt för dig att förändra ditt liv och lägga din energi på det som verkligen betyder något, att leva ett rikt och harmoniskt liv. Vårt mål är att du medvetet ska kunna välja hur du vill vara och på vilket sätt du vill möta framtiden.

Kort sagt, vi hjälper dig att framtidssäkra dig själv. 

Med Dig i fokus

GreatBeing lanserades digitalt 2019 då vi fyllde 10 år. Önskemålet kom från deltagare på våra utbildningar, workshops och retreater. Det var dags att komprimera och sammanställa de framgångsrika modeller vi lärde ut.
 
Vi har samlat på oss kompetens och erfarenheter som nu får komma dig till godo. Även om år har passerat och tidsandan förändrats i takt med skiftande trender så har vi hållit vårt fokus. För vi är övertygade om att människors behov av personlig utveckling står utanför både tid och rum. Det finns alltid ett Du och ett Jag som söker harmoni i livet.
 
Det tar vi fasta på när vi utvecklar e-kurser. Det ska vara just enkelt. Och konkret. Vi sätter en ära i att vara tydliga och rakt på sak. Vi ger dig smarta verktyg som fungerar. Knep som du kan dra nytta av nu direkt i din vardag - och över tid.

Tid ja, vad säger du, visst är det Din tid nu?

Susanne von Paykull, GreatBeing - expert inom personlig utveckling

Vi är redo när du är det

Under 30 år har jag samlat erfarenhet, kunskap och verktyg. 15 av dessa som samtalsterapeut och utbildare inom personlig utveckling. Hela tiden driven av en nyfikenhet på varför människor gör som de gör.

Det mesta av min tid just nu går till författarskap, lansering av kurser inom personlig utveckling online, guidade meditationer på vår YouTube kanal GreatBeing Meditation. 

GreatBeing vill göra ny kunskap och gammal visdom lättillgänglig för dig som söker en större mening med livet, som vill utvecklas och lära känna dig själv bättre. 

Med rätt verktyg kan vi påverka vår egen tillvaro, hantera händelser och personer vi möter, och lättare acceptera det som annars kanske skulle få oss ur balans.

Det krävs inte mycket för att få till en stor förändring. Ett litet skifte, en ny tanke, en ny insikt – och att du vill.

När du är redo och känner att det är dags, då är GreatBeing här för dig. 

Susanne von Paykull
Expert inom personlig utveckling

Susanne von Paykull, GreatBeing - expert inom personlig utveckling